Fornøyde foreldre!

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli en enda bedre barnehage.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Torsbergskogen du er mest fornøyd med?»

«Personalet har en vennlig fremtoning og ser mitt (og de andre) barna, jobbes aktivt med rammeplanen og fagområdene gjennom uken. Det ser i hvert fall slik ut på rapportene som legges ut daglig/ukentlig. Personalet virker som et stabilt og godt team og det er hyggelig å komme inn på morgenen å levere barnet. Vi får god informasjon når vi henter vårt barn og personalet tar seg tid til å snakke med oss i en ellers hektisk hverdag. Tilpasningsdyktige i oppstart og de første månedene gjør at det for vårt barn ikke blir en alt for stor overgang fra å være hjemme til å begynne i barnehagen»

«Begge mine barn har trivdes godt i barnehagen. Vi har opplevd voksne som oppriktig bryr seg om barna våre, og som barna har blitt glade i. Lett å levere, mye informasjon, varierte dager, gode rutiner og lydhøre ansatte. Flott opplegg for Skolespirene.»

«Når jeg sammenligner med andre barnehager ser jeg at Torsbergskogen har rutiner som bidrar til forutsigbarhet og trygghet i hverdagen – og som ikke er en selvfølge slik jeg trodde det var. Jeg forstår nå har jeg blitt vant til en høy standard. Vi blir møtt med smil og varm oppmerksomhet hver dag. Takket være de ansatte føles det greit å gå ut porten på vei til jobb.»

«Jeg føler virkelig at de ansatte er glad i og bryr seg om barna mine.»

«Vi er fornøyd med at alle ansatte vet mye om våre barn, selv små særegenheter som er viktig kun for vårt barn. Da er det trygt å levere og vite at de er i de beste hender. Gode dager for våre barn, godt samarbeid og god kommunikasjon. Det er den beste barnehagen, først og fremst for barna, men også for oss foreldre»

«Er veldig fornøyd med de ansatte, leder og lokaler. Har fortsatt ikke møtt et surt ansikt, alle er blide og hyggelige.»

Personvern