Kropp, bevegelse & helse

Et av våre fokusområder er kropp, bevegelse & helse (Tumleplassen).

Vi har god tradisjon for aktivitet ute og inne i Espira Torsbergskogen barnehage. Vi har naturen som nærmeste nabo, og denne brukes flittig. Vårt mål er at barn skal like å være ute, de skal utvikle god motorikk, og de skal ville ta vare på naturen vår. Vi ønsker at barn skal ha god helse og at de opplever mestring med egen kropp.

Vi har vår egen uteplass i skogen hvor alle avdelinger er regelmessig med barna. På uteplassen har vi både matlaging, lek, eventyrstund og mye latter! Her trives vi godt.

Vi har vårt eget sted i skogen litt lengre unna. Hit går ofte de store barna på tur. Vi prioriterer å ha med oss matpakke og å lage varmmat ute. Dette skaper gode minner og gode opplevelser for barna.

Alle årstider utforskes nøye og vi filosoferer godt på tur – vi undrer oss sammen. Noen ganger finner vi svar, andre ganger gjør vi det ikke.

 

 

Personvern og cookies